Subota, 15 Decembar 2018

SPISAK KANDIDATA ZA OBUKU "POMOĆI U KUĆI SA ELEMENTIMA BAZIČNE NEGE"

Na osnovu Ugovora zaključenog između Delegacije Evropske unije u Srbiji i Caritasa Valjevo, u cilju realizacije projekta „Za više solidarnosti prema starijima - Klaster Kolubarskog okruga za uslugu pomoć u kući“ i upućenog javnog poziva za izbor kandidata za obuku za pružanje usluge ,,Pomoći u kući sa elementima bazične nege” na teritoriji Opština Lajkovac, Ljig i Mionica na trening se pozivaju sledeća lica:

1. Jelena Anđelković
2. Gordana Đorđević
3. Slavica Petrović
4. Urošević Jasna
5. Spomenka Nikolić
6. Marija Josipović
7. Tanja Petrović
8. Mira Petrović
9. Nataša Ćajić
10. Jelena Sredojević
11. Vanja Popović Patrić
12. Jelena Kojić
13. Sanja Jovičić
14. Rašević Danijela
15. Snežana Beljić
16. Milenija Milić
17. Zorica Nikolić
18. Jelena Ostojić Trišić
19. Nebojša Radovanović

Osmodnevna obuka za odabrana lica biće realizovana od 9. maja do 16. maja u Hotelu Vrujci u Vrujcima.

U četvrtak 5. maja 2016. godine biće organizovani informativni sastanci u 10 časova u Opštini Lajkovac za kandidate iz Opštine Lajkovac, 11.30 časova u Opštini Mionica za kandidate iz Opštine Mionica i u 13 časova u Turističkoj organizaciji Ljig za kandidate iz Opštine Ljig.