LIČNI RAZVOJ I OSNAŽIVANJE ZA TRŽIŠTE RADA – BESPLATNE RADIONICE

Proleće je idealno vreme za pozitivne promene i postavljanje novih ciljeva. Ukoliko ove godine želite da radite na sebi, iskoristite jedinstvenu priliku i prijavite se za Radionice ličnog razvoja!

Naše radionice nisu obična obuka za lični razvoj. To je putovanje koje će Vam omogućiti da istražite svoje potencijale, da prevaziđete lične barijere i strahove i da se osnažite za lične i profesionalne izazove.

Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da se priključite:

  1. Naš tim stručnjaka koristi inovativne metode i alate iz oblasti ličnog razvoja kako bi vam pomogli da brže i efikasnije ostvarite poslovne ciljeve;
  2. Trenutno stanje na tržištu rada i utvrđivanja potreba poslodavaca otvorilo je nove prilike za zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Između ostalih, neophodne veštine za uspešno pronalaženje i zadržavanje posla jesu veštine komunikacije, pisanja CV-ija i motivacionog pisma, timskog rada;
  3. Upoznaćete istomišljenike koji takođe teže ličnom razvoju i zapošljavanju;
  4. Naučićete praktične veštine koje možete odmah da primenite kako u svakodnevnom životu, tako i na tržištu rada.

Radionice su besplatne! Prostor je pristupačan! Nema izgovora – prijavite se odmah!

Rok za prijavu je 11.3.2024 do 16h.Broj mesta je ograničen! Ne oklevajte, popunite prijavni formular klikom na OVAJ LINK!

Zajedno prolazimo dvadeset radionica. Ciklus radionica je podeljen u 3 modula:

  1. Slika o sebi (upravljanje emocijama i stresom, stavovi i predrasude, rešavanje konflikata…),
  2. Veštine komunikacije (verbalna, neverbalna i asertivna komunikacija, aktivno slušanje…),
  3. Poslovne veštine (timski rad, pisanje CV-a, procedure prijave za posao, simulacije razgovora za posao i sl.).

Radionice će se održavati svakog drugog radnog dana od 10h do 12h, u prostorijamaCaritasa Valjevo.Početak je predviđen za 20.03.2024.

Za dodatne informacije pozovite nas na broj: 0603065404 ili nam pošaljite e-mail na marija@caritas-valjevo.rs

***U slučaju da niste u mogućnosti da učestvujete na radionicama, svakako možete zakazati invididualni razgovor sa savetnicama na napred navedene e-mail adrese i telefon.

Radionice se realizuju u okviru projekta: Posao po meri – ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetomkoji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) a sprovodi Forum mladih sa invaliditetom. Drugi partneri projekta su Karitas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart Kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom.